Reünie Oudebildtzijl

In het weekend van 15 t/m 17 juni was het een drukte van belang op Ouwe-Syl. En daar was voor meer dan 250 reünisten reden voor. Het was namelijk het weekend waarin niet alleen Ouwe-Syl werd aangedaan, maar waar vooral de ontmoetingen met oude bekenden centraal stond. 

Na meer dan twee jaar aan voorbereiding met daarin veel overleggen en geregel en de laatste weken veel fysieke arbeid, was de achtkoppige reüniecommissie voor het slagen van de grote dorpsreünie afhankelijk van het weer, maar vooral ook van hoe de gasten het beleefden.

Voor de aankleding hiervan werden we gevraagd na te denken hoe we het beste de aardappelloods gezellig en bloemrijk konden aankleden. Na het ontwerp hebben we dit uitgevoerd samen met vrijwilligers van de reünie. Hierbij een foto impressie!

SCHRIJF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.