Theater Sneek | Eendracht Maakt Macht meets Maaike Widdershoven

Maaike Widdershoven is onder meer bekend als Christine in The Phantom of the Opera. Zij won de Johnny Kraaykamp Musical Award Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2003 voor haar rol als Maria in The Sound Of Music.
Maaike schitterde niet alleen in musicalproducties, ze heeft ook als operazangeres haar sporen verdiend.

Fanfare Eendracht Maakt Macht is een toonaangevende fanfare in Fryslân die het publiek graag verwent met mooie concerten. De fanfare staat onder leiding van Paulus de Jong. Tijdens het concert met Maaike Widdershoven zullen de grote musical hits zeker niet ontbreken.

Voor dit concert werden wij gevraagd om het podium te voorzien van mooie, grote bloemwerken.

SCHRIJF EEN REACTIE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.